Jacqueline Mens - Kunstzinnig met hart en ziel
True Self Art Studio
Art van Jacqueline
Geboortemandala
Cursussen Galerie
Mandala Galerie
KunstzinnigeTherapie
Kind & therapie
Cursussen-Workshops
Mandalastudio
Nieuws
Contact/tarieven
Gastenboek
Links
Artwork slideshow

NIEUWS

Expositie 2015 schilder- en tekenclub Leiderdorp (beide groepen)

LEIDERDORP op vrijdag 6 november 2015 is vanaf 10 uur een expositie van cursisten van Jacqueline Mens geopend. Er is gewerkt met aquarel, acrylverf, gemengde techniek, potlood en pastelkrijt. Familie, vrienden en alle andere geinteresseerden, U bent van harte welkom!
Gelijktijdig is er een creatieve dag met diverse kraampjes met zelfgemaakte kadootjes, bonbons, kaarten, zelfgebeide sjaals en nog veel meer. Leuk voor Sinterklaas of Kerst. Daarnaast kunt u genieten van koffie of thee met zelfgebakken cake of roomboterkoek. Kom gezellig langs en zegt het voort! Jacqueline Mens (06-16518833)
locatie: Huis ter Does, Klaprooskamp 1, 2353 HA Leiderdorp (druk op de bel recreatieruimte), 6e etage

Expositie aquarellen en meer van cursisten

De schilder- en tekenclub in Leiderdorp heeft een kleine expositie met cursistenwerk gepland op vrijdag 7 november 2014. Wilde u ook altijd al eens gaan schilderen, neem dan even een kijkje.
Er zijn tevens leuke cadeautjes te koop en mooie verjaardags- en kerstkaarten. Verder leuke doosjes bonbons etc. U kunt natuurlijk ook genieten van koffie of thee met zelfgebakken cakes en roomboterkoekjes.
Kom gezellig langs en zegt het voort! Jacqueline Mens (06-16518833)
locatie: Huis ter Does, Klaprooskamp 1, 2353 HA Leiderdorp (druk op de bel recreatieruimte), 6e etage

Voor (ex)kanker patienten en hun naasten is er op woensdag 27 augustus 2014 weer een workshop, ditmaal mandalatekenen  bij inloophuis Scarabee te Leiden. Inschrijven is nog mogelijk!  U heeft absoluut geen kunstzinnige ervaring nodig!  Er is een vrijwillige bijdrage van maximaal 5 euro voor materiaalkosten.

Open dag Prima Art 28 juni 2014 staat apofylliet ook in de grote tent in het stadshart van Zoetermeer (voor de Hema) om de cursussen aquarelleren, natinnat schilderen en mandalatekenen in Zoetermeer te promoten. Bent u op zoek naar een leuke cursus in Zoetermeer. Loop dan gezellig even binnen!

Aquarelleerlessen  Vanaf januari 2014 nu ook in Voorschoten en in Zoetermeer.

Kerstmarkt Hofland winkelcentrum Voorschoten Op vrijdag 13 december 2013 is praktijk apofylliet hier ook aanwezig vanaf 17.00 uur. Kom even kennis maken of neem een folder mee. Gezellig met leuke acties en proeverijen. Ook de kerstman is van de partij. Bovendien met live muziek; komt u ook?

Scarabee inloophuis In april 2013 vindt de eerste kunstzinnige activiteit plaats in inloophuis Scarabee (voor mensen die met kanker in aanraking komen).

Gastenboek Heeft u al gezien dat de website tegenwoordig over een gastenboek beschikt? Leuk als u een reactie achterlaat.

Mandala-expositie  mandala's van cursisten uit diverse cursussen worden getoond in zorginstelling De Bieslandhof  - Beukenlaan 2 te Delft in de maand april 2012.

Expositie kunstzinnig werk Jacqueline toont werken in diverse technieken in zorginstelling De Bieslandhof te Delft in december 2012/januari 2013.

 

 

Mandala-exposities

***De hele maand juni 2011 exposeerde Jacqueline bij Zorginstelling De Bieslandhof te Delft met (onder meer Keltische) mandala's (015-2152700).

Heeft u ruimte en interesse in een expositie met mandalatekeningen van Jacqueline en/of haar cursisten. Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

 

Bewaren

Artstudio Apofylliet * abstract paintings * kunstzinnige therapie * kunstlessen * mandala's  | jacqueline@kunsttherapeut.nl